Akció!

Prehab + Kezdő csomag (választható ajándékkal)

15900 Ft16800 Ft

Választható ajándék DEDIKÁLT* Street workout mindenkinekkönyv VAGY 30% kedvezmény bármelyik Gymnastics Method szeminárium, workshop árából.
Ha rendelkezel kuponkóddal, akkor válaszd a “Kuponkódom van” lehetőséget, és írd be kedvezményre jogosító kuponkódodat fizetés előtt. Figyelem! A kedvezményes árat biztosító kuponkódok beváltása esetén nem jár ajándék termék! Ha szeretnél kedvezményes kuponkódot kattints ide!

 

  • DEDIKÁLT* Street workout mindenkinek című könyv ajándékba, hogy bárhol, bármikor átismételhesd a lépéseket
  • A teljes csomag tudásanyaga felkészít a valaha volt legjobb formádra
  • Logikusan felépített, gyakorlati tapasztalatokon nyugvó, komplex edzésmódszer, az ízületek védelmétől a látványos erőelemekig
  • Kezdőtől a haladó szintig minden sportoló megtalálja benne a számára fontos gyakorlatokat
  • Fizess elő és vágj bele, a saját tested mindig kéznél van és hidd el, a legjobb eszköz a világon, tanuld meg használni!

*A készlet erejéig.

Törlés
Cikkszám: N/A Kategória:

Notice: id helytelenül került meghívásra. A termék tulajdonságaihoz nem lehet közvetlen hozzáférni. Backtrace: require('wp-blog-header.php'), require_once('wp-includes/template-loader.php'), include('/plugins/woocommerce/templates/single-product.php'), wc_get_template_part, load_template, require('/plugins/woocommerce/templates/content-single-product.php'), do_action('woocommerce_after_single_product_summary'), WP_Hook->do_action, WP_Hook->apply_filters, woocommerce_output_product_data_tabs, wc_get_template, include('/plugins/woocommerce/templates/single-product/tabs/tabs.php'), apply_filters('woocommerce_product_tabs'), WP_Hook->apply_filters, Woocommerce_Product_Tabs_Public->custom_woocommerce_product_tabs, apply_filters('wpt_filter_product_tabs'), WP_Hook->apply_filters, Woocommerce_Product_Tabs_Public->tab_status_check, WC_Abstract_Legacy_Product->__get, wc_doing_it_wrong Bővebb információ a Hibakeresés a WordPress-ben in /var/www/html/wp-includes/functions.php on line 4147

Prehab csomag: 

 

Kezdő csomag: 

További információk

Ajándék típusa

"Ajándék Street workout mindenkinek könyv", "Ajándék 30% kedvezmény kupon"

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.