ÚJ VIDEÓKURZUS!

12 HETES OTTHONI ÁTALAKULÁS

Mit tartalmaz a csomag?

 

 

 • Teljes testes, felépített 12 hetes otthoni edzésprogram izomépítésre és zsírégetésre
 • Bárhol végezhető, eszközigény nélküli, leghatékonyabb gyakorlatok
 • Teljesen kezdőtől a haladó szintig, viszont kedved szerint variálhatod, illetve a ciklusok időtartamát is változtathatod
 • 4 hetes intenzív programot is tartalmaz
 • Elérhető bármilyen eszközről (számítógép, tablet, mobiltelefon)
 • Eddz Gödrösi Ádámmal, aki most végigvezeti és leszámolja neked az összes gyakorlatot

Akciós ár!

 49.990 Ft helyett 39.990 Ft!

Mit mondanak, akik már kipróbálták?

Rákattintottam a hirdetésre, tetszett a dolog, így megvásároltam a programot, mert elegem volt az egész napos otthon ülésből. Azóta minden másnap edzek ezzel a programmal. Szeretem, hogy nem kell gondolkodni azon, hogy mit csináljak csak megnyomom a gombot és bumm…! Tekintettel a program felépítésére, úgy gondolom, bárkinek működhet!

Péter

Fejlesztő, programozó

A testmozgás mindig is fontos volt az életemben, így az otthoni semmittevés nem igazán az én dolgom. Edzőterembe jártam, de az a járvány miatt bezárt. A jelenlegi helyzetre való tekintettel úgy döntöttem, hogy kipróbálom ezt a programot. Nem bántam meg! Az edzések jól strukturáltak, egyszerűek és könnyen követhetők. Semmin nem kell gondolkodnod, ismétléseken, számoláson, csak a helyes végrehajtásra kell figyelned, amit edzés előtt részletesen elmagyaráz Ádám. Mármint mire vársz? Próbáld ki, és meglátod!

Vera

Kontroller

Gymnastics Method tanítványaink átalakulása:

6 hónapos átalakulás

3 hónapos átalakulás

3 hónapos átalakulás

3 hónapos átalakulás

3 hónapos átalakulás

3 hónapos átalakulás

3 hónapos átalakulás

3 hónapos átalakulás


Mindezt a táplálkozási tanácsainkkal, melyek étkezési stratégiákat (nem diéta vagy étrend) tartalmaznak, és heti 2-3 edzéssel.
Az edzésmódszer számít, nem a helyszín vagy az eszköz!
Izmosodhatsz és lefogyhatsz otthon is, akár a teremben vagy egy parkban!

 

Te készen állsz az átalakulásra?

 

Ez az edzésprogram a leghatásosabb gyakorlatokat tartalmazza, melyeket alapvetően az otthonodban, de bárhol máshol is el tudsz végezni. Ebből kifolyólag semmilyen speciális eszközre nem lesz szükséged ahhoz, hogy kihozd magadból a maximumot, és jelentős átalakuláson menj keresztül!

Ezekkel a gyakorlatokkal kiválóan tudsz izmot építeni, és zsírt égetni, miközben teljes testedet acélosabbá teszed!

 

Mit kell tudnod?

 • A 12 hetes program 6 db két hetes ciklusból áll.
 • A program következetesen van felépítve, teljesen kezdőként is elkezdheted, a gyakorlatok kéthetente fokozatosan egyre intezívebbek, és egymásra épülnek, viszont kedved szerint variálhatod őket, illetve a ciklusok időtartamát is változtathatod.
 • Ha rövidebb, és intenzívebb programot szeretnél csinálni (pl. 4 hetes intenzív program), kezdd a programot a 3. videóval, és így haladj tovább hetente a következőkkel (ez haladóknak ajánlott, heti 3-4 edzéssel).
 • A legjobb eredményeket heti 2-4 edzéssel érheted el (pl. hétfő – kedd – csütörtök – péntek VAGY hétfő – szerda – péntek VAGY kedd – csütörtök stb)
 • Kövesd a videókban elhangzott instrukciókat!
 • Végezz az adott ciklus edzéséből 3-5 kört!
 • A gyakorlatok között NE tarts pihenőt!
 • A körök között optimális esetben 1-3 perces pihenőt tarts!

Akciós ár!

 49.990 Ft helyett 39.990 Ft!

Oké. Az edzés megvan, de mi lesz a kajával?

Megjelent a Mikor, mit, mennyit? – Táplálkozási tanácsok videókurzusunk, amit most csomagban vásárolhatsz meg a 12 hetes otthoni átalakulás programmal, extra kedvező áron!

Ebben a videósorozatban:

 • mindent megtudhatsz a táplálkozás alapjairól, amire valaha szükséged lehet, lényegretörően és közérthetően,
 • 3 olyan étkezési stratágiáről tanulhatsz, melyet tanulóink körében nagy sikerrel alkalmaztunk,
 • legyen szó fogyásról, vagy izomtömeg-növelésről, mindenkettőre megkapod a helyes választ,
 • megtanulhatod, hogyan érd el úgy álomformádat, hogy közben tovább élvezed kedvenc ételeidet,
 • eloszlatjuk a legnagyobb tévhiteket, melyek táplálkozás/diéta témában jelen vannak!

AKCIÓS CSOMAG!

12 HETES ÁTALAKULÁS EDZÉSPROGRAM + MIKOR, MIT, MENNYIT? – TÁPLÁLKOZÁSI TANÁCSOK VIDEÓKURZUS

 59.990 Ft helyett 44.990 Ft!

Ki az edződ?

Gödrösi Ádám

 • Humánkineziológus
 • Street workout mindenkinek című könyv szerzője
 • Street workout haladóknak című könyv szerzője
 • Emberfeletti erő című könyv szerzője
 • Gymnastics Method alapító
 • EQF Level 4 akkreditált személyi edző
 • Torna-, és aerobikedző
 • FMS szakértő
 • SMR System szakértő
 • Fitnesz, wellness manager
 • Masszőr

Eladott könyv

Videókurzus résztvevő

Éves tapasztalat

AKCIÓS CSOMAG!

12 HETES ÁTALAKULÁS EDZÉSPROGRAM + MIKOR, MIT, MENNYIT? – TÁPLÁLKOZÁSI TANÁCSOK VIDEÓKURZUS

 59.990 Ft helyett 44.990 Ft!

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK:

Honnan tudom, hogy mikor van a megfelelő idő/alkalom, hogy belevágjak?

Sosem lesz “megfelelő alkalom”, mert bármikor megfelelő az idő, ha megvan a változtatás gondolata. Legyünk őszinték: bármikor lehet kifogást találni az edzés elhalasztására, vagy egy új szokást elkezdésére. Ha már megjelent a fejedben a változtatás gondolata, onnantól  már bármikor megfelelő az alkalom, csak meg kell tenned az első lépést. A legtöbb ember beleragad a “majd holnap”-ban, és sosem érnek el semmit, pedig csak egy döntés kérdése lenne. Tedd meg az első lépést, és hidd el, nem fogod megbánni!

Kezdőként is végigcsinálható ez a program?

Abszolút! Az edzéstervet mindenki meg tudja csinálni, akkor is, ha nincs semmilyen sportmúltja. A többi edzésterv pedig fokozatosan az elsőre épül, és heti 2-3 edzéssel fel fogsz tudni fejlődni arra a szintre, hogy tovább lépj a következőkre, átlagban 2-4 hét elteltével.

Van összeállított edzésterv benne, vagy olyan sorrendben csinálni az ember, ahogy akarja?

Ez a program egy összeállított edzésterv szerint halad, melyek fokozatosan épülnek egymásra. Az edzéstervek “örök érvényű” olyan gyakorlatokat használnak, melyek akkor is hatásosak, ha valaki végigcsinálta a programot. Abban az esetben váltogathatja az ember a terveket, ha mindegyik gyakorlatot elérte már, és nincs szüksége a fokozatos felépítésre és megerősödésre egy bizonyos gyakorlathoz.

Férfiaknak vagy nőknek való ez a program?

Nők és férfiak egyaránt végigcsinálhatják ezt a progamot. Mivel a gyakorlatok az ember természetes mozgásaira épülnek, ezért mindkét nem meg végre tudja hajtani őket. Nézd csak meg referenciáinkat, hogy legyen szó nőkről vagy férfiakról, mindkét esetben működik a program és a táplálkozási tanácsok is.

Hogyan épül fel egy videó?

A videókban Ádám végigvezeti, és Veled együtt csinálja az edzést. Leszámolja a gyakorlatokat, az időre megtartott gyakorlatokat pedig látod a képernyőn.

Milyen eszközökre lesz szükségem?

Az egész program otthon megtalálható eszközökkel végrehajtható. Szék, asztal, fotel, kanapé, törölköző. Semmi másra nem lesz szükséged. Persze, ha vannak eszközeid, és kényelmesebb azokat használni, használhatod őket, de nem előfeltétel.

A táplálkozási tanácsok videókurzusban étrendet kapok?

Nem. Egy olyan alap tudásanyagot kapsz, ami ismeretében képes leszel saját magadnak kialakítani az étrendedet úgy, hogy nem feltétlenül kell lemondanod kedvenc ételeidről. A Te választásod lesz. Tanítványaink tapasztalatai, és egy előzetes felmérés alapján az bizonyult a leghatásosabb módszernek, hogy megtanítjuk az embereknek az alapokat, amik ismeretében ki tudják alakítani saját étkezési szokásaikat úgy, hogy az hosszan fenntartható, egészséges és célravezető legyen. Tehát egy tudásanyagot és 3 olyan étkezési stratégiát tanulhatsz meg, melyekkel lemondások nélkül érheted el céljaidat.

Vegánként is használhatóak a táplálkozás tanácsok?

Abszolút! A táplálkozási alapismeretek elsajátítása szempontjából nem számít az, hogy növényi, állati, vagy vegyes táplálkozást folytatsz. Az étkezési stratégiák szempontjából sem. Az ételeidet te választhatod meg, mi a bevált módszereket mutatjuk meg ahhoz, hogy elérd a kívánt eredményt.

AKCIÓS CSOMAG!

12 HETES ÁTALAKULÁS EDZÉSPROGRAM + MIKOR, MIT, MENNYIT? – TÁPLÁLKOZÁSI TANÁCSOK VIDEÓKURZUS

 59.990 Ft helyett 44.990 Ft!