ZÁSZLÓ WORKSHOP

A zászló a saját testsúlyos edzés, street workout, calisthenics és a rúdsport egyik ikonikus gyakorlata. Rendkívül látványos, ahogyan a profi sportolók, rúdsportban jeleskedő hölgyek az egész testüket egyenesen, mozdulatlanul tartják meg egy rúdon vagy bordásfalon. Sok férfi úgy gondolja, hogyha ez a hölgyeknek “ilyen könnyen megy”, miért ne tudnák megcsinálni ők is… Ám ez a gyakorlat különösen veszélyes előkészítés nélkül, rengeteg sérülési lehetőséget tartogat magában. Előzd meg a bajt, és inkább építs egy elképesztő fizikumot stabil alapokra, miközben megtanulod e látványos elem minden titkát!

Több tanulónk bebizonyította már, hogy a megfelelő infomációk birtokában BÁRKI képes a zászlóra! 

MIRŐL TANULHATSZ?

Ezen a gyakorlatias workshopon mindent megtanulhatsz a zászlóról, teljesen a “nulláról”! Az ízületi előkészítéstől, a szükséges alapgyakorlatokon keresztül, egyszerűen, lépésről-lépésre az összes progressziót a zászlóig!

KINEK AJÁNLOTT?

Rúdsportot űző kezdő és haladó hölgyeknek és uraknak, street workout-osoknak, calisthenics-eseknek, Fegyencedzést vagy saját testsúlyos edzések végzőknek, illetve mindenkinek, aki meg szeretné tanulni a zászlót!

A WORKSHOP PROGRAMJA

10:50 – Regisztráció
11:00 Kezdés

  • Bevezetés
  • Bemelegítés
  • PRE-ality ízületi előkészítő gyakorlatok
  • Szükséges alapgyakorlatok
  • Progressziók

13:00 Befejezés

IDŐPONT: 2018. december 8. SZOMBAT
Regisztráció: 10:50
Kezdés: 11:00
Várható befejezés: 13:00
HELYSZÍN: AG GYM – 1136, Budapest, Hegedűs Gyula utca 14.
RÉSZVÉTELI DÍJ: 11 990 Ft.
FÉRŐHELY: 15 fő

 

1136. Budapest, Hegedűs Gyula utca 14.

Share This