VÁLL FEJLESZTÉS WORKSHOP

A vállízület az egyik legkomplexebb, és egyben legkényesebb, -sérülékenyebb ízületünk. Rengetegen küzdenek vállsérüléssel, legyen szó kezdő, vagy gyakorlott hobbisportolóról. Az ülő életmódból eredő tartásproblémák miatt is jelentősen megnőhet a vállsérülések kockázata. Amennyiben szeretnéd elkerülni a vállsérüléseket, a legjobb megoldást nyújtuk neked: a megelőzést! Ha már korábban megsérült a vállad, már mozogsz, de még mindig nem az igazi, akkor is ezen a workshopon a helyed, mivel gyakorlataink a rehabilitációban is használatosak!

MIRŐL TANULHATSZ?

Ezen a gyakorlatorientált workshopon alapszinten megértheted a vállízület működését a legjobb mobilizációs (mozgástartományt növelő) és stabilizációs (erősítő) gyakorlatok segítségével! Megoldást kaphatsz a helyes testtartás visszaállítására, és golyóállóvá teheted vállaidat, hogy azok akár a legprofibb gyakorlatok végrehajtásakor is bírják a gyűrődést!

KIKNEK AJÁNLOTT?

Mindenkinek, aki meg szeretné őrizni, illetve fejleszteni szeretné vállízülete, vállizmai egészségét, javítani szeretne testtartását, és magabiztosabban szeretne edzeni.

A WORKSHOP PROGRAMJA
  • Vállízület müködésének bemutatása – csontok, szalagok, izmok, mozgások
  • A vállízület megfelelő bemelegítése
  • Váll mobilizációs gyakorlatok – a szabad mozgás elérése, instant technikák
  • Váll stabilizációs gyakorlatok – a vállizmok megerősítése, a komoly erőgyakorlatok megalapozása
IDŐPONT: 2019. március 9.
Regisztráció: 10:50
Kezdés: 11:00
Várható befejezés: 13:00
HELYSZÍN: CrossFit GRUND / AG GYM – 1136. Budapest, Hegedűs Gyula utca 14.
RÉSZVÉTELI DÍJ: 14 990 Ft.
FÉRŐHELY: 15 fő

crossfit grund

Share This