STRETCHING WORKSHOP

Stretching = nyújtás, lazítás. Hajlékonyság, flexibilitás, nagyobb mozgástartomány, szabadabb mozgás, stressz levezetés. A nyújtásnak mindig is nagy jelentősége volt, manapság azonban minden embernek különösen nagy szüksége lenne a lazításra. A mozgásszegény életmód és stressz miatt izmaink megrövidülnek, feszesebbek lesznek, ezáltal különböző ízületi és izomfájdalmak jelenhetnek meg, és a sérülés veszélye is fokozottabb – nemcsak sporttevékenység közben, de a hétkoznapokban is, egy rossz mozdulat miatt. Azonban felmerül egy fontos kérdés: tisztában vagy vele, hogyan kéne megfelelően, biztonságosan nyújtani izmaidat?

MIRŐL TANULHATSZ?

Ezen az aktív workshopon rögtön a gyakorlatba áthelyezve tanulhatod meg a leghatásosabb nyújtás módszereket. Olyan gyakorlatokat, komplett gyakorlatsorokat és protokollokat tanulhatsz a test különböző területeire, amelyeket még soha nem csináltál! Különös figyelmet fordítva a tónusos, rövidülésre hajlamos izmokra. Konkrét esettanulmányokból, tartáshibákról is tanulhatsz, melyek korrekcióit osztjuk meg veled!

KIKNEK AJÁNLOTT?

Azoknak, akik szeretnének azonnal használható, gyakorlati és elméleti tudást kapni a nyújtásról. Hajlékonyak, flexibilisek szeretnének lenni, megoldást szeretnének találni az ülő életmódból fakadó tartásproblémákra.

A WORKSHOP PROGRAMJA
  • Nyújtás módszerek – melyek ezek közül a leghatásosabbak?
  • Passzív és aktív hajlékonyság – mi a különbség?
  • Nyújtás gyakorlatok a rövidülésra hajlamos, tónusos izmokra
  • Esettanulmányok – hanyag tartás, előreesett vállak, előrenyomott fej, domború hát, kinyomott fenék – elbillent csípő
  • Nyújtás protokollok – csípőnyitás, vállöv nyújtása, előrehajlás
IDŐPONT: 2019. november 23.
Regisztráció: 11:00
Kezdés: 11:10
Várható befejezés: 14:00
HELYSZÍN: CrossFit GRUND / AG GYM – 1136, Budapest, Hegedűs Gyula utca 14.
RÉSZVÉTELI DÍJ: 14 990 Ft.
FÉRŐHELY: 15 fő

 

Budapest - 1136. Hegedűs Gyula utca 14.

Share This