- ZSÍR + IZOM WORKSHOP

Ha millió mozgásformát, edzésmódszert próbáltál már annak érdekében, hogy lefogyj és izmosodj, de próbálkozásaid mindig kudarcba fulladtak, akkor ez a workshop Neked szól! Divatos gyakorlatok, és stagnálás helyett igazi eredmények. Elárulunk valamit: nem a kardió edzés, futás, fogyasztóövben edzés és mértéktelen izzadás a fogyás és egyben izomépítés titka. Gyere, és tanuld meg az igazságot, ami megváltoztatja az életedet! Add le zsírfelesleged, és építs időtálló izomzatot edzésprogramjaink segítésgével! Nem kell 7/7 napi 3 órát edzened ahhoz, hogy ez megvalósuljon, sőt! Meg fogsz lepődni, valójában milyen egyszerű ez a folyamat.

MIRŐL TANULHATSZ?

Az igazi, megfelelően strukturált és adagolt saját testsúlyos erő, és erő-állóképességi edzésről, megdöntve a legnagyobb tévhiteket, melyek sajnos túlnyomórészt szerepelnek az ilyen témájú internetes oldalakon. Most egy gyakorlatorientált workshopon értheted meg, miként történik a valódi zsírvesztés és izomépítés az egészséges emberi szervezetben. Megismerheted a leghatásosabb gyakorlatokat, rendszerezve, sallangmentesen, komplett edzéstervekbe foglalva!

KIKNEK AJÁNLOTT?

Azoknak a fogyni, izmosodni vágyóknak, akik szeretnék megismerni a fogyás, izomépítés valódi mivoltát, és készek cselekedni céljaik elérése érdekében!

A WORKSHOP PROGRAMJA
  • Zsírégetés és izomépítés – tévhitek és tények
  • Milyen fajta edzést érdemes végezni a maximális eredményekért?
  • Tényezők, amik jelentősen befolyásolják eredményeidet, az edzésen kívül
  • A leghatásosabb gyakorlatok és edzésmódszerek ismertetése
  • 3 komplett edzésterv
IDŐPONT: 2020. február 8.
Regisztráció: 12:50
Kezdés: 13:00
Várható befejezés: 17:00
HELYSZÍN: CrossFit GRUND / AG GYM – 1136. Budapest, Hegedűs Gyula utca 14.
RÉSZVÉTELI DÍJ: 14 990 Ft.
FÉRŐHELY: 15 fő

crossfit grund

Share This