GYŰRŰ WORKSHOP

A felsőtest kidolgozására a legjobb, legkifinomultabb saját testsúlyos eszköz a gyűrű. Rengeteg gyakorlat végrehajtható segítségével, lehetővé teszi a fokozatosságot és irigylésre méltó fizikumot eredményez.

A gyűrűvel való edzés egyik nagy előnye, hogy a szabad mozgathatóságnak köszönhetően nagyon sokoldalúan, minden dimenzióban erősíthető vele a felsőtest. Mivel a sportolónak folyamatos instabilitásban kell dolgoznia, így a lehető legtöbb izomrost kapcsolódik be, és kényszerül fejlődésre. Nem véletlen a gyűrűspecialisták csodálatra méltó fizikuma, legapróbb részletekig kidolgozott felsőteste.

MIRŐL TANULHATSZ?

A workshop bemutató és gyakorlati, ahol szintről-szintre haladva sajátíthatod el a gyűrűvel történő edzés minden fontos részletét az alapoktól egészen a haladó szintig. A kezdő gyakorlatokat közösen vesszük végig, így mindenki kipróbálhatja magát a gyűrűn, a haladó gyakorlatokat pedig bemutatás szinten, és elméletben, lépésről lépésre vesszük át, ahol nagy szerepe van a fókuszált figyelemnek, hisz a képzés célja, hogy egyszer Te is azokat a szinteket érd el!

Megtudhatod pontosan miért és mire jó a gyűrű, hogyan dolgozhatsz vele maximális hatásfokon, és hogyan építheted be saját edzésprogramodba!

KINEK AJÁNLOTT?

Crossfittereknek, funkcionális edzést, Fegyencedzést űzőknek, edzőknek, a saját testsúlyos edzés rajongóinak. Minden olyan sportolónak, aki saját testsúllyal, helyszíntől függetlenül maximális eredményt szeretne elérni a felsőtest kidolgozására.

A WORKSHOP PROGRAMJA

Érkezés és regisztráció: 11:00 – 11:10

  • A gyűrű bemutatása
  • Hol tudod használni a gyűrűt, mi a hivatalos távolság?
  • Kezdő gyakorlatok: fekvőtámaszok, tárogatások, evezések, támaszhelyzetek, fogások, függések, húzódzkodások, tolódzkodások
  • Haladó gyakorlatok: Muscle Up, ülőtartás, vállállás
IDŐPONT: 2018. december 16.
Regisztráció: 11:00
Kezdés: 11:10
Várható befejezés: 14:00
HELYSZÍN: AG GYM – 1136, Budapest, Hegedűs Gyula utca 14.
RÉSZVÉTELI DÍJ: 14 990 Ft.
FÉRŐHELY: 15 fő

 

Budapest, Hegedűs Gyula utca 14.

Gyűrű workshop

Share This